Brabant Brein boek in aantocht!

van admin

Brabant Brein boek in aantocht!

In de afgelopen maanden heeft het team van Brabant Brein hard gewerkt om alle bijdragen van de deelnemers te verwerken en op een wijze te presenteren die uitnodigt tot voortzetting en verdere uitvoering van de Kunst van het Samenleven. Het resultaat: een prachtig boek met velerlei bijdragen die de kunst van het samenleven versterken. In deze publicatie van Brabant Brein staan de opbrengsten van de piramidesessies, de voorgeschiedenis van Brabant Brein, interviews en essays en een blik op de toekomst.

Op vrijdag 7 oktober, om 17.00 uur wordt in de Grote Zaal van de Verkadefabriek in ‘s-Hertogenbosch de boekpresentatie gehouden.

Programma vanaf 17.00 uur:

  • Welkomstwoord door Joep Baartmans, voorzitter van Brabant Brein.
  • Aart Wijnen geeft een toelichting op de voorgeschiedenis, de opbrengsten en de toekomst van Brabant Brein.
  • Aanbieding van Brabant Brein boek aan Wim van de Donk, Commissaris van de Koningin, en Martijn Sanders, Intendant van 2018Brabant.
  • Aansluitend vanaf 18.00 uur borrel in de serre en afhalen boeken tot 19.00 uur.Betrokkenen en deelnemers van Brabant Brein krijgen een uitnodiging voor de boekpresentatie.

Alle deelnemers en medewerkers aan Brabant Brein ontvangen een gratis exemplaar. Het is mogelijk om op 7 oktober exemplaren mee te nemen voor andere deelnemers of teamleden aan de Brabant Brein piramidesessies. Ook kunt u desgewenst extra exemplaren kopen voor 25,- Euro per stuk. Voor vragen kunt u mailen naar: info@brabantbrein.nl