Boekpresentatie Brabant Brein: hersenen met een hart

Brabant Brein: hersenen met een hart

Op vrijdag 7 oktober wordt in de Grote Zaal van de Verkadefabriek in ‘s-Hertogenbosch de boekpresentatie gehouden van Brabant Brein: hersenen met een hart.

Brabant Brein is een unieke denktank die de creativiteit, kennis en denkkracht van Brabantse topspecialisten uit 11 sectoren en vanuit alle denkbare disciplines bundelt. Dwars tegen de huidige hokjesgeest in, worden hier bruggen geslagen tussen alfa- en bètawetenschappen, de kunsten, het bedrijfsleven, de overheid, onderwijs en wetenschap. Doel van dit alles? Te komen tot een betere provincie, een betere stad, dorp, buurt, straat en huis. Kortom: om te komen tot een betere samenleving.

De afgelopen maanden heeft het Brabant Brein team hard gewerkt om alles over de kunst van het samenleven vast te leggen. Het resultaat: een prachtig boek met allerlei bijdragen die de kunst van het samenleven versterken. In deze publicatie van Brabant Brein staan de opbrengsten van de zogenaamde creatieve piramidesessies, de voorgeschiedenis van Brabant Brein, interviews, essays en een blik op de toekomst.